2011. január 7., péntek

Átlapolós kardigán Izusnak

Izabel anyukája, Annus még nyár végén játszott nálam a Regőblogon (akkor ez a blog még nem is létezett) Pay it forward játékban. Csak most készült el az ajándéka, de a játékszabály szerint ez nem baj, mert egy év van rá. Ami jó hír, mert még Reginek is jövök egy ajándékkal :)
Szóval, Annusnak van egy 20 hónapos kislánya, Iza, és egy pici egyhónapos Nikije. Ez a kis kardigán Izának készült. Viszonylag régen elkezdtem, még Péter és Regő pulcsija előtt, ez volt az alibi, hogy Péter lásson kötni, amikor nem az ő pulcsiját csinálom :) de amikor a darabjai készen voltak, varrás előtt félretettem, és végül tegnap készült el teljesen.


Abból a Lidl-es színátmenetes fonalból készült, amelyik annyira tetszett, ebből készült Detti lánymackója is, dupla szállal, úgy nem jött ki látványosan a színátmenetből adódó minta, de most látszik, és még mindig nagyon tetszik. Jó volt munka közben figyelni, ahogy maguktól alakulnak a csíkok, és fogyasztásnál szélesednek, szaporításnál keskenyednek :) A színe valahol a két kép között, az elsőnél élénkebb, a másodiknál tompább. A készítési leírás szerint 80/86-os, nagyon drukkolok, hogy ne legyen kicsi Izának! De megbeszéltük Annussal, hogy ha kicsi lenne, majd Niki belenő :)

6 megjegyzés:

  1. Juj, biztos nem lesz kicsi, szuper ajándékot készítettél Timi, Annus a te kicsinyed meg szuper ajándékot fog kapni!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett...szerinted online meg tudsz tanítani kötni?:)))

    VálaszTörlés
  3. Hijjj, ez nagyon szép lett!!! Gratulálok a nyertesnek és a készítőnek is :-)

    VálaszTörlés
  4. Köszi köszi :)

    Era, képekkel illusztrálva simán :D

    VálaszTörlés
  5. Timi!
    Szerintem jó lesz!!!!
    És szinte ugyan ilyen fonalból van a macskája:)))
    Szóval köszi szépen!!!!Nagyon tetszik!

    És nekem is el kéne készítenem az ajándékokat,egyre csak gyűlnek gyűlnek:))

    VálaszTörlés