2011. március 16., szerda

Féligkész

... vagy még félig se... :) Csak hogy ne higgyék kedves olvasóim, hogy mert olyan régen írtam ide, már nem is készül nálunk semmi, megmutatom, min dolgozom most:


Ilyen kis szirmos négyzeteken dolgozom, 24 darabra lesz szükségem, 20 van kész, épp az ölemben hever kötőtűstül a huszonegyedik, aztán még jön 24 darab rózsaszín is. Majd megmutatom, mi lett belőle! De valószínűleg a fehérek után kicsit félreteszem, mert van több terv is a tarsolyomban, ráadásul itt a tavasz, beindult a kertészkedés, szóval lehet, hogy kevesebb kötés fog kerülni a blogra, bár az estéket, esős napokat szívesen töltöm ezzel továbbra is.

3 megjegyzés:

  1. És mi lesz belőle? Mert én nézem-nézem...de nem jövök rá minek készül:)
    Hiába én leragadtam a pulcsiknál. :)

    VálaszTörlés
  2. Esetleg babatakaró? Rózsaszín és fehér, szép lenne. De lehet hogy nem jó felé tapogatózom, összesen 48 négyzet elég sok egy babának. Vagy nagyobb takaró? Izgalmas.

    VálaszTörlés
  3. Adél, talált :) Babatakaró lesz, elvileg 86x64 centi, de mivel nem pont olyan fonalból kötöm, hanem kicsit vastagabból, mint a leírás, valószínűleg nagyobb lesz. Remélem, sokáig tudja majd használni a tulajdonosa :)

    VálaszTörlés