2011. július 4., hétfő

Nem tűntem ám el...

...bár tudom, hogy úgy tűnik, ami nem is csoda. De készülnek azért a dolgok: kilenc üveg cseresznyebefőtt, hat üveg meggylekvár és tizenkilenc sárgabaracklekvár csücsül már a spájzban, nem beszélve a zöldségeltevésről - ami egyelőre borsó és zöldbab. Azt írtam, hogy kötni biztosan kevesebbet fogok a nyáron, ez így is van, de azért megint nekiálltam egy nagyobb lélegzetű dolognak, ami még nincs fotózható állapotban, viszont Ági (magnes 67, vatera) gyönyörű fonalaiból készül.
Az is lehet, hogy összeolvasztom az összes blogomat egybe, és akkor akit érdekelnek a gyerekeim, az olvasmányaim, a kertem, a konyhám és a kézimunkám, mindet olvashatja, és nem marad hetekig olvasnivaló nélkül :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy, én még szinte semmit sem tettem el..:( Idén nem is nagyon fogok, inkább csak zöldségeket.
    Szerintem nagyon praktikus lenne egy blogba az egészet, már én is megbántam, hogy így szétszabdaltam.. De azért a vega gasztroblog nem nagyon illik a kreatív blogomhoz, no meg a zártom sem. Valamelyiket abba kellene hagyni. De melyiket?

    VálaszTörlés
  2. Ne hagyd abba! Ha úgy akarod, én kinyitnám a helyedben a zártat, és abba tennék mindent, hiszen az úgy együtt Patrícia világa :)

    VálaszTörlés