2011. április 8., péntek

Tegnapi szülinap

Csak két képet hoztam, tegnap szülinapot ültünk, Párom töltötte be a soron következőt. Nem akartam nagy vacsorát csapni, de azért a kicsiből szerettem volna kihozni, amit lehet, így aztán így nézett ki az ünnepi asztalunk:

Egy halom magvas péksütemény, sajttál és sonkatál főtt tojással, tálkákban feldarabolt zöldségek, körözött, virág, felnőtteknek fehérbor, gyerekeknek narancslé. Az ünnepelt vegetáriánus, a sonka és szalámi a többiek kedvéért van. Vacsora után pedig jött a torta:


Majdnem ugyanolyan, mint Marcié volt, de emeletes, és az emelet belül túrókrémes. Szerencsére Regő szülinapja óta van kisméretű tortaformám, így az eredeti receptben található mennyiségeket megmásfélszereztem, és egy normál méretű meg egy kicsi tortát sütöttem, a nagyot a narancsos krémmel töltöttem, a kicsit túrókrémmel, egymásra pakoltam, díszítettem és ennyi. Finom, még van belőle :)

3 megjegyzés:

  1. Istenien néz ki!!!El is határoztam h a héten sütök egy próba tortát Izusnak:)Ilyen formában gondolkoztam a Barbies tortán,de még mindig fura h egy baba van a tortában:)))

    VálaszTörlés
  2. Mármint az ajándék Barbie a torta belsejében lenne? Ez nekem is furi :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta az ünnepi asztal is, és a torta is nagyon finom lehetett! Ügyes vagy, megint csak ezt kell, hogy mondjam. :) Isten éltesse Pétert még nagyon sokáig!

    VálaszTörlés